Pleunesteeg 4, 4271 BG, Dussen 0651714364 info@sterkinpartyverhuur.nl

Springkussens huren voor elk feest of evenement

Bent u op zoek naar een leuke en veilige manier om kinderen te vermaken op een feest of evenement? Huur dan een springkussen bij ons! Wij hebben een breed assortiment aan springkussens voor elk type feest of evenement. Of het nu gaat om een kinderfeestje in de achtertuin of een groot bedrijfsevenement, wij hebben het juiste springkussen voor elk evenement.

Onze springkussens

Onze springkussens zijn van hoge kwaliteit en worden regelmatig gecontroleerd op veiligheid. Wij bieden verschillende maten en thema's aan, zoals een prinsessenkasteel, een jungle-thema of een piratenboot. Ook hebben wij springkussens met glijbanen en obstakels, zodat kinderen zich nog meer kunnen vermaken.

Hoe werkt het huren van een springkussen?

Het huren van een springkussen bij ons is heel eenvoudig. U kunt via de mail of telefonisch een reservering maken. Wij zorgen dat het springkussen op de afgesproken datum en tijd klaar ligt bij ons ophaalpunt om te worden opgehaald. Als u kiest voor op/afbouw dan wordt dit op de datum en tijd gedaan en weer opgehaald. U hoeft dus zelf nergens naar om te kijken.

Veiligheid staat bij ons voorop

Wij hechten veel waarde aan de veiligheid van de kinderen die op onze springkussens spelen. Daarom zorgen wij dat onze springkussens regelmatig worden gecontroleerd op veiligheid. Ook leveren wij altijd een handleiding mee met instructies voor het veilig opzetten en gebruiken van het springkussen. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan zijn wij bereikbaar voor vragen en hulp.

Waarom zou u een springkussen kopen?

Niet alleen voor een kinderfeestje hebben we mooie en goede springkussens in de verhuur, ook voor een volwassen feest is er een geschikt springkussen te huren, deze wordt op een professionele manier geplaats zodat een ongeval met het springkussen tot een minium wordt beperkt, want een ongeval met een springkussen daar zit niemand op te wachten.

We hebben springkussens voor elke feestvierder.

We hebben 3 verschillende stormbanen in de verhuur, dit zijn de Stormbaan Krokodil, Stormbaan Jungle en stormbaan Piraat ideaal voor een buurtfeest waarbij er gestreden wordt wie er snel en behendig aan het eind kan komen van deze stormbaan, het gaat daarbij om de winst en dan gaat het er op het springkussen heftig aan toe wie er als eerste aan het eind van het springkussen is.

Veiligheid staat voorop met het goed opzetten van een springkussen.

Sommige zijn eenvoudig zelf op te zetten dit staat bij de omschrijving, bij enkele bouwen we het springkussen zelf op voor meer veiligheid en om ongelukken te voorkomen, zeker bij de stormbaan springkussens is dit zeer belangrijk omdat het er meestal heftig aan toe gaat wie het eerst over de finish gaat op de stormbaan of springkussen.

We krijgen veel vragen over het gebruik van een springkussen omdat er in de media berichten opduiken van ongelukken met een luchtkussen. We zetten het springkussen zo op dat ongevallen tot een minium worden beperkt. Zorg bij het zelf opzetten van een springkussen ervoor dat u deze opzet volgens onze uitgebreide instructie, dus vastzetten aan de grond zodat wegwaaien niet meer kan want dit veroorzaakt ook letsel.

De springkussens worden gevuld met lucht, een sterke elektrische motor zorgt ervoor dat het luchtkussen niet leegloopt, zet u de motor echter uit dan zal het springkussen snel leeglopen wat het speelplezier met het springkussen zal beëindigen. Zorg als u een springkussen wil gaan huren dus wel voor een stroompunt want zonder elektriciteit kan een springkussen niet werken, de motor van het springkussen staat zeer dichtbij het springkussen dus zorg voor een verlengsnoer wat lang genoeg is.

Verhuur van springkussens in de regio.

We verhuren springkussens aan de meeste omliggende plaatsen in altena en erbuiten, dus zoekt u op een springkussen huren i.c.m uw woonplaats dan zullen we in de zoekresultaten verschijnen.

Neem contact met ons op

Wilt u een springkussen huren voor jouw feest of evenement? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder en denken graag met u mee over welk springkussen het beste bij uw evenement past.

Bij Sterk in Partyverhuur en Partyservice hebben we een groot aantal springkussens in de verhuur die het feestje zeker een boost geven. Laat de kleintje genieten van een springkussen wat door ons op een zeer veilige manier wordt geplaats zodat een ongelukje zeer klein is.

Springkussen huren Dussen Springkussen huren Hank
Springkussen huren Woudrichem Springkussen huren Waspik
Springkussen huren Veen Springkussen huren Waardhuizen
Springkussen huren Sleeuwijk
Springkussen huren Oudendijk
Springkussen huren Sprang Capelle Springkussen huren Almkerk
Springkussen huren Waalwijk Springkussen huren Babyloniënbroek
Springkussen huren Uitwijk Springkussen huren Drongelen
Springkussen huren Wijk en Aalburg Springkussen huren Uppel
Springkussen huren Eethen Springkussen huren Giessen
Springkussen huren Raamdonksveer Springkussen huren Genderen
Springkussen huren Uitwijk Springkussen huren Raamdonk
Springkussen huren Andel Springkussen huren Werkendam
Springkussen huren Rijswijk Springkussen huren Geertruidenberg

Staat uw woonplaats er niet bij, geen probleem u bent van harte welkom bij de afhaal locatie in Dussen om een springkussen te komen halen, neem wel even contact op of het springkussen nog beschikbaar is, spreken we gelijk een afhaal tijdstip af.

We hebben veel verschillende springkussens in de verhuur van een klein luchtkussen van 3 x 4m wat bijna overal past achter de woning tot een grote stormbaan die perfect is geschikt tijdens een groot evenement bij de sportclub, ook perfect geschikt voor gebruik net buiten de mancave.

Voor meer informatie en/of het reserveren voor het huren van een springkussen kunt u vrijblijvend contact opnemen.

 

Graag tot ziens bij Sterk in Partyverhuur en Partyservice.

Maak uw feest compleet met Sterk in Partyverhuur

 Sterk in Partyverhuur
 Pleunesteeg 4
 4271 BG Dussen
 06 - 51 71 43 64
 info@sterkinpartyverhuur.nl
BTWnr: NL002112314B83
KVKnr: 17262157
IBAN: NL66 RBRB 0955 578728