Pleunesteeg 4, 4271 BG, Dussen 0651714364 info@sterkinpartyverhuur.nl

Spellen huren

Onze ervaring heeft geleerd dat de spellen erg geslaagd zijn op kinderfeestjes, koningsdag en verjaardagen. Op zoek naar een leuke en originele activiteit voor uw evenement of feestje? Denk dan eens aan het huren van Oud-Hollandse spellen! Deze spellen brengen een gezellige en nostalgische sfeer met zich mee en zijn geschikt voor jong en oud.

Bij ons kunt u verschillende Oud-Hollandse spellen huren, zoals sjoelen, koekhappen, steltlopen, blikgooien en nog veel meer. Wij zorgen voor de benodigde materialen en geven uitleg over de spelregels, zodat u en uw gasten direct aan de slag kunnen.

Onze spellen zijn geschikt voor verschillende gelegenheden, zoals een verjaardagsfeestje, bedrijfsuitje of familiedag. Ook zijn onze spellen erg leuk om te spelen tijdens een bruiloft of ander feestelijk evenement. Ze zorgen voor een gezellige en ontspannen sfeer en bieden een leuke afwisseling tussen de andere activiteiten door.

Wilt u meer informatie over het huren van onze Oud-Hollandse spellen of wilt u direct een reservering maken? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder en maken van uw evenement een onvergetelijke dag!

Waarom Oud-Hollandse spellen huren?

Het huren van Oud-Hollandse spellen brengt verschillende voordelen met zich mee. Allereerst zorgen de spellen voor een gezellige en nostalgische sfeer. Veel mensen hebben goede herinneringen aan het spelen van deze spellen in hun jeugd en vinden het leuk om ze weer eens te spelen. Daarnaast zijn de spellen geschikt voor zowel jong als oud en zorgen ze voor een leuke afwisseling tussen andere activiteiten door.

Ook zijn Oud-Hollandse spellen ideaal voor grotere groepen. Ze zijn gemakkelijk op te zetten en kunnen door meerdere mensen tegelijk gespeeld worden. Hierdoor kunnen veel mensen tegelijkertijd deelnemen aan de activiteit en is er altijd wel een spel dat bij iedereen in de smaak valt.

Tot slot zijn Oud-Hollandse spellen een budgetvriendelijke optie voor wie op zoek is naar leuke activiteiten voor een evenement of feestje. Het huren van deze spellen is vaak voordeliger dan het inhuren van bijvoorbeeld een artiest of het boeken van een speciale attractie.

Onze Oud-Hollandse spellen

Bij ons kunt u verschillende Oud-Hollandse spellen huren, zoals sjoelen, blikgooien, koekhappen, steltlopen, ringwerpen en meer. Onze spellen zijn van goede kwaliteit en worden regelmatig gecontroleerd op eventuele beschadigingen of gebreken. Wij zorgen voor de benodigde materialen en geven uitleg over de spelregels, zodat u en uw gasten direct aan de slag kunnen.

Naast het huren van losse spellen, bieden wij ook complete spellenpakketten aan voor verschillende gelegenheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bruiloftspakket met passende spellen of een kinderpakket met spellen die geschikt zijn voor de allerkleinsten.

Meer informatie en reserveren

Wilt u meer informatie over het huren van onze Oud-Hollandse spellen of wilt u direct een reservering maken? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en helpen u graag verder.

 

Maak uw feest compleet met Sterk in Partyverhuur

 Sterk in Partyverhuur
 Pleunesteeg 4
 4271 BG Dussen
 06 - 51 71 43 64
 info@sterkinpartyverhuur.nl
BTWnr: NL002112314B83
KVKnr: 17262157
IBAN: NL66 RBRB 0955 578728