Pleunesteeg 4, 4271 BG, Dussen 0651714364 info@sterkinpartyverhuur.nl

Pagodetent huren voor uw feest of evenement

Pagodetenten huren

PT0015

Prijs op aanvraag.

Wij bieden pagodetenten van 4x4 meter en 5x5 meter aan, met en zonder vloer. Of u nu een feest, bruiloft, bedrijfsevenement, beurs of markt organiseert, onze pagodetenten zijn een uitstekende keuze voor elk buiten evenement.

Onze pagodetenten zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn zorgvuldig ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Het stevige frame en de waterdichte afdekking bieden bescherming tegen wind, regen en zon. Bovendien zijn onze pagodetenten eenvoudig op te zetten en af te breken, zodat u snel aan de slag kunt gaan met de voorbereidingen van uw evenement.

U kunt bij ons kiezen tussen pagodetenten met of zonder vloer. Als u bijvoorbeeld op een harde ondergrond zoals beton of asfalt staat, dan is een pagodetent zonder vloer een goede optie. Als u echter op gras of zand staat, dan raden wij aan om een pagodetent met vloer te huren. De vloer zorgt namelijk voor extra stevigheid en voorkomt dat de tent wegzakt of dat er vocht in de tent komt.

 
 PT0069a Pagodetent 4 x 4 meter (met vloer)
 PT0069b Pagodetent 4 x 4 meter
 PT0015a Pagodetent 5 x 5 meter (met vloer)
 PT0015b Pagodetent 5 x 5 meter
 

Vermeld bij contact altijd het nummer wat er bij staat, zo kunnen we beter zien of deze beschikbaar is.

Verschillende afmetingen beschikbaar

Onze pagodetenten zijn geschikt voor verschillende groepsgroottes. De 4x4 meter pagodetent biedt bijvoorbeeld plaats aan ongeveer 20 personen, terwijl de 5x5 meter pagodetent geschikt is voor ongeveer 30 personen. Het aantal gasten dat in de tent past, hangt natuurlijk af van de opstelling van de tafels en stoelen en of er bijvoorbeeld ook een dansvloer nodig is.

Pagodetent van hoogwaardig materiaal

Als u bij ons een pagodetent huurt, dan kun u erop vertrouwen dat u een kwalitatief hoogwaardig product krijgt. Wij zorgen voor een tijdige levering en installatie van de tent, zodat u zich kunt concentreren op de organisatie van uw evenement. Bovendien bieden wij ook andere verhuuropties aan, zoals tafels, stoelen, verlichting en decoratie materiaal. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en prijzen. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte pagodetent voor uw evenement!

Pagodetent geeft extra sfeer en beschutting

Als u op zoek bent naar een manier om uw buiten evenement of feest extra sfeer en beschutting te geven, dan is een pagodetent de ideale oplossing. Onze pagodetenten zijn een populaire keuze vanwege hun stijlvolle uitstraling en stevige constructie. Ze bieden bescherming tegen wind, regen en zon, terwijl ze tegelijkertijd een gezellige en knusse sfeer creëren. Bij ons kunt u terecht voor het huren van pagodetenten van 4x4 meter en 5x5 meter, met of zonder vloer.

Onze pagodetenten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Het stevige frame zorgt ervoor dat de tent stabiel blijft bij wind en regen, terwijl de waterdichte afdekking ervoor zorgt dat de gasten droog blijven bij een plotselinge regenbui. Bovendien hebben onze pagodetenten een stijlvol en modern uiterlijk, waardoor ze perfect passen bij verschillende soorten evenementen.

De ondergrond bepaalt of u een vloer nodig heeft

Een belangrijk aspect bij het huren van een pagodetent is de keuze tussen een tent met of zonder vloer. Een tent zonder vloer is geschikt als u op een harde ondergrond staat, zoals beton of asfalt. In dit geval is het niet nodig om een extra vloer te huren. Als u echter op gras of zand staat, dan raden wij aan om een tent met vloer te huren. De vloer zorgt voor extra stevigheid en voorkomt dat de tent wegzakt of dat er vocht in de tent komt. Bovendien zorgt de vloer voor een nette uitstraling en een comfortabele ondergrond voor uw gasten.

Houd rekening met het aantal gasten

Bij het huren van een pagodetent is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren. Zo moet u bijvoorbeeld rekening houden met de beschikbare ruimte op de locatie, de weersvoorspellingen, het aantal gasten en de gewenste opstelling van de tafels en stoelen. Onze medewerkers denken graag met u mee en helpen u bij het maken van de juiste keuzes.

Onze pagodetenten zijn geschikt voor verschillende groepsgroottes. De 4x4 meter pagodetent biedt bijvoorbeeld plaats aan ongeveer 20 personen, terwijl de 5x5 meter pagodetent geschikt is voor ongeveer 30 personen. Het aantal gasten dat in de tent past, hangt natuurlijk af van de opstelling van de tafels en stoelen en of er bijvoorbeeld ook een dansvloer nodig is. Onze pagodetenten zijn daarom zeer flexibel in te delen en aan te passen aan uw wensen.

Levering en installatie van de tent

Wij zorgen voor een tijdige levering en installatie van de tent, zodat u zich kunt concentreren op de organisatie van uw evenement. Onze ervaren medewerkers zorgen voor een vakkundige opbouw en afbouw van de pagodetent, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de praktische zaken. Wij zorgen voor een veilige en stabiele constructie van de tent, zodat u en uw gasten kunnen genieten van een feestelijke en ontspannen sfeer.

Wij bieden een uitgebreide service, van het eerste contact tot en met de afbouw van de tent. U kunt bij ons terecht voor vragen en advies, en wij zorgen voor een snelle en professionele reactie. Wij streven ernaar om onze klanten tevreden te stellen en te zorgen voor een geslaagd evenement.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een pagodetent voor uw evenement? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw evenement.

Maak uw feest compleet met Sterk in Partyverhuur

 Sterk in Partyverhuur
 Pleunesteeg 4
 4271 BG Dussen
 06 - 51 71 43 64
 info@sterkinpartyverhuur.nl
BTWnr: NL002112314B83
KVKnr: 17262157
IBAN: NL66 RBRB 0955 578728