Pleunesteeg 4, 4271 BG, Dussen 0651714364 info@sterkinpartyverhuur.nl

Verhuur van tenten en partytenten

Bent u op zoek naar tenten of partytenten voor uw volgende evenement? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij bieden een breed scala aan tenten en partytenten voor elk soort evenement, van kleine tuinfeestjes tot grote bedrijfsfeesten en festivals.

Onze tenten zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemakkelijk op te zetten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat u altijd een tent kunt vinden die aansluit bij uw wensen en eisen. Onze partytenten zijn perfect voor feesten en evenementen buitenshuis en bieden bescherming tegen weersomstandigheden.

Wij bieden ook extra's zoals verlichting en verwarming om uw evenement nog comfortabeler te maken. Onze professionele team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste tent of partytent voor uw evenement en bij het opzetten en afbreken ervan.

Wij hebben allerlei partytenten in de verhuur voor het organiseren van feestjes, buurtfeestjes, bruiloftfeest, of een leuk kinderfeest, dit kan eigenlijk het hele jaar door, als de temperatuur buiten eigenlijk te laag is hebben we een verwarmingssysteem die de tent comfortabel op temperatuur houd, ook voor het koel houden van uw drankjes hebben we de juiste apparatuur.

We hebben grotere en kleinere maten partytenten, neemt u hierover a.u.b. contact met ons op. Heeft u nog vragen of de tent wel bij u geplaatst kan worden, neem dan ook contact met ons op. Wij komen dan vrijblijvend bij u kijken wat er mogelijk is.

Handige tips:

  • Als er meer dan 50 mensen tegelijk aanwezig zijn bij een feest, moet dit in de meeste gevallen kenbaar gemaakt worden bij de gemeente.
  • Indien er gasverbruikende apparaten gebruikt worden (kooktoestellen of verwarming), is een brandblusser in veel gevallen verplicht.
  • Bij een grote, tijdelijke accommodatie is er soms een vergunningsplicht. Deze moet redelijk ver voor de datum van plaatsvinden aangevraagd worden.
  • Bij verankering van de tent worden er haringen gebruikt die tot 0,8 meter de grond in gaan. De huurder is verantwoordelijk voor het aanwijzen van alle in de grond verwerkte objecten. (kabels, slangen, buizen, etc.)
  • Een persoon aan een statafel neemt 0,7 m² in.
  • Zittend op een stoel neemt 1 persoon 1,4 m² in.
  • Een bar neemt ± 3m² in.

Alle genoemde getallen zijn kengetallen. Deze getallen kunnen per feest variëren. Denk bijvoorbeeld aan een ruime opzet, of juist een knus en compact geheel.
Graag nemen wij met u de tijd om per gelegenheid te bekijken wat u nodig heeft en hoe een tent of locatie het beste ingedeeld kan worden.
Alle prijzen zijn excl. BTW.

Verhuur van tenten en partytenten in de regio.

We verhuren springkussens aan de meeste omliggende plaatsen in altena en erbuiten, dus zoekt u op een springkussen huren i.c.m uw woonplaats dan zullen we in de zoekresultaten verschijnen.

Tenten en partytenten huren Dussen Tenten en partytenten huren Hank
Tenten en partytenten huren Woudrichem Tenten en partytenten huren Waspik
Tenten en partytenten huren Veen Tenten en partytenten huren Waardhuizen
Tenten en partytenten huren Sleeuwijk
Tenten en partytenten huren Oudendijk
Tenten en partytenten huren Sprang Capelle Tenten en partytenten huren Almkerk
Tenten en partytenten huren Waalwijk Tenten en partytenten huren Babyloniënbroek
Tenten en partytenten huren Uitwijk Tenten en partytenten huren Drongelen
Tenten en partytenten huren Wijk en Aalburg Tenten en partytenten huren Uppel
Tenten en partytenten huren Eethen Tenten en partytenten huren Giessen
Tenten en partytenten huren Raamdonksveer Tenten en partytenten huren Genderen
Tenten en partytenten huren Uitwijk Tenten en partytenten huren Raamdonk
Tenten en partytenten huren Andel Tenten en partytenten huren Werkendam
Tenten en partytenten huren Rijswijk Tenten en partytenten huren Geertruidenberg

Staat uw woonplaats er niet bij, geen probleem u bent van harte welkom bij de afhaal locatie in Dussen om een springkussen te komen halen, neem wel even contact op of de tent of partytent nog beschikbaar is, spreken we gelijk een afhaal tijdstip af.
We hebben veel verschillende tenten in de verhuur van een klein tentje van 4m x 4m wat bijna overal past achter uw woning tot een grote feesttent die is geschikt voor grote aantallen feestvierders.

Voor meer informatie en/of het reserveren voor het huren van een tent kunt u vrijblijvend contact opnemen.

 

Graag tot ziens bij Sterk in Partyverhuur en Partyservice.

Maak uw feest compleet met Sterk in Partyverhuur

 Sterk in Partyverhuur
 Pleunesteeg 4
 4271 BG Dussen
 06 - 51 71 43 64
 info@sterkinpartyverhuur.nl
BTWnr: NL002112314B83
KVKnr: 17262157
IBAN: NL66 RBRB 0955 578728