Pleunesteeg 4, 4271 BG, Dussen 0651714364 info@sterkinpartyverhuur.nl

Aluminium frame tenten

Aluminium frame tent huren

Prijs op aanvraag.

Sterk in Partyverhuur, de specialist in het verhuren van partytenten met een aluminium frame. Bij ons kunt u terecht voor het huren van diverse soorten en maten partytenten voor al uw feesten en evenementen.

Onze partytenten zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een stevig aluminium frame, waardoor ze bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Of u nu een feestje geeft in de zomerzon of in de herfstregen, onze partytenten bieden altijd beschutting en bescherming tegen de elementen.

Door het aluminium frame heeft de tent een vrije overspanning en staan er geen palen in de tent, dit geeft een heel ruimtelijk gevoel. Deze tenten kunnen ook in de winter goed gebruikt worden door middel van hetelucht verwarming. Ook verkrijgbaar met houten vloer voor meer comfort en geen wegzakkende stoelpoten wat met een gras ondergrond wel gebeurt.

 3 meter  hoogte zijkant: 2,20 m  nokhoogte: 2,70 m
 4 meter  hoogte zijkant: 2,20 m  nokhoogte: 2,70 m
 5 meter  hoogte zijkant: 2,20 m  nokhoogte: 2,70 m
 8 meter  hoogte zijkant: 2,20 m  nokhoogte: 2,70 m

Bij iedere standaard breedte kan een lengte naar keuze gekozen worden tot 25 meter.
De partytenten zijn wit, voorzien van een niet licht doorlatend dakzeil en zijn brandwerend.
De partytenten/ Aluhallen worden voor u op locatie gebouwd en kunnen naar wens dicht gemaakt worden met dichte of transparante zeilen.

Wij verhuren partytenten in verschillende afmetingen, zodat er altijd een tent is die bij uw wensen en behoeften past. Zo hebben wij bijvoorbeeld kleine partytenten van 3 x 3 meter, maar ook grote tenten van wel 10 x 39 meter. Bovendien zijn onze tenten modulair op te bouwen, waardoor we voor iedere locatie een geschikte oplossing kunnen bieden.

Bij Sterk in Partyverhuur vinden wij service en kwaliteit erg belangrijk. Daarom leveren wij de tenten altijd schoon en droog af op de gewenste locatie en bouwen wij deze ook voor u op en af. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken en kunt u zich volledig richten op het organiseren van uw feest of evenement.

Wilt u meer informatie over het huren van een partytent met een aluminium frame bij Sterk in Partyverhuur? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en helpen u graag bij het vinden van de juiste tent voor uw feest of evenement.

Maak uw feest compleet met Sterk in Partyverhuur

 Sterk in Partyverhuur
 Pleunesteeg 4
 4271 BG Dussen
 06 - 51 71 43 64
 info@sterkinpartyverhuur.nl
BTWnr: NL002112314B83
KVKnr: 17262157
IBAN: NL66 RBRB 0955 578728