Pleunesteeg 4, 4271 BG, Dussen 0651714364 info@sterkinpartyverhuur.nl

Verhuur van Abraham, Sarah, Baby, verjaardag en huwelijksfeest poppen.

Sterk in Partyverhuur is de plaats waar we opblaasfiguren verhuren voor allerlei feestelijke gelegenheden! Of u nu een verjaardagsfeestje, een babyshower of een huwelijksfeest organiseert, wij hebben de perfecte opblaasbare decoratie voor uw evenement.

Onze collectie opblaasbare figuren is zeer divers en omvat onder andere grote cijfers voor verjaardagen. Al onze figuren zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen.

Alle prijzen zijn incl.BTW.

Sarah

OF0001a

Abraham

Abraham Feest OF0001B

Baby

OF0001a

Verjaardag

Sarah

Huwelijk

Huwelijk opblaasfiguur

Het huren van een opblaasfiguur bij Sterk in Partyverhuur is een geweldige manier om een feestelijke sfeer te creëren en de gasten te verrassen.

Onze opblaasbare figuren zijn gemakkelijk op te halen op onze locatie om deze daarna eenvoudig op te zetten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over ingewikkelde installatieprocedures. Bovendien zijn ze lichtgewicht en kunnen ze gemakkelijk worden verplaatst en opruimd wanneer het feest voorbij is en terug te brengen naar de afhaal locatie.

We begrijpen dat het organiseren van een feest veel tijd en moeite kan kosten, daarom bieden we een professionele en betrouwbare service aan.

We bieden ook verschillende opties aan voor het huren van opblaasbare figuren. Of u nu een opblaasfiguur voor een dag of een heel weekend wilt huren, we hebben pakketten die aan al uw wensen voldoen.

Als u vragen hebt over onze opblaasbare figuren of onze verhuurservice, neem dan gerust contact met ons op. Ons vriendelijke en behulpzame team staat klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw evenement een onvergetelijk succes wordt.

Onze opblaasfiguren zijn zeker een aanrader door de hoogte van bijna 4 meter zal deze zeker niet onopgemerkt blijven!

Maak uw feest compleet met Sterk in Partyverhuur

 Sterk in Partyverhuur
 Pleunesteeg 4
 4271 BG Dussen
 06 - 51 71 43 64
 info@sterkinpartyverhuur.nl
BTWnr: NL002112314B83
KVKnr: 17262157
IBAN: NL66 RBRB 0955 578728