logo 2016 9

Submit to Facebook

Sterk in Partyverhuur en Partyservice

Wij zijn een klein, jong en enthousiast team wat uw feest(je) compleet kan maken. Denkt u aan partytenten, parasols, heaters, bar, tafels en stoelen, maar ook aan verlichting en barbecues, bestek en andere feestbenodigdheden (zoals slingers en ballonnen), springkussenoud Hollandse spellen, Abraham, Sarah en geboorte artikelen, opblaasfiguren enz…


Tevens hebben wij ook 3 thema barren; een beach bar, een bruin café bar en een houten bar. Hierbij hebben wij verschillende decoratiespullen zodat het een mooi en gezellig geheel is. Een echte aanrader!
Ook een compleet warm/koud buffet, barbecue of gourmet, hapjes, broodjes, snackkar is geen probleem. Dit kunt u bij ons bestellen, wij werken nauw samen met betrouwbare cateraars en slagers. Dus kwaliteit en dagelijkse versheid staan hier hoog in het vaandel.

 

Verder kunt u bij ons ook alle drank regelen. En ook aan de entertainment hebben wij gedacht; wat dacht u van een ballonnenclown, schminkstand, popcorn of suikerspinkraam, discoshows met dj en ga zo maar door. Zo heeft u alles onder één dak. Heeft u genoten van onze service dan vinden wij een berichtje in ons gastenboek natuurlijk heel erg leuk.

 

 

Neem contact met ons op voor uw wensen, er is van alles mogelijk.

 

 

Copyright © Sterk in Partyverhuur 2020

Sterk in Partyverhuur | Noordererf 5 | 4271 CG Dussen | 06-51 71 43 64 | Contact opnemenGemaakt door Dian