logo 2016 9

Submit to Facebook

Service van Sterk in Partyverhuur en Partyservice

 

We leveren verschillende services opmaat voor u.

 

Dit betreft een fotograaf, bloemist of vervoer in exclusieve (trouw)auto's

 

Trouwfoto Sterk

Een enthousiaste en professionele fotograaf die van haar passie haar werk heeft kunnen maken! U kunt bij haar terecht voor: portret-shoot, zwangerschap-shoot, baby-shoot, familie-shoot, relatie-shoot, vriendinnen-shoot, dieren-shoot op locatie of in de studio. Ook voor trouw-, jubilea- en bedrijfsreportages zijn er verschillende mogelijkheden. Maar vergeet vooral niet om juist die “gewone”, leuke, mooie, spontane momenten te laten vastleggen.
Haar passie ligt bij het vastleggen van mensen. Het contact dat je met mensen hebt vindt zij fijn, je kunt samen tot een beeld komen waar iedereen achter staat. Haar ambitie is om te blijven ontwikkelen, en vooral veel plezier te hebben in het vak!
Iets te vieren !?! Twijfel niet en laat deze mooie dag vastleggen.
De mooie momenten van nu, zijn waardevol voor later!
Prijs op aanvraag.

Contact opnemen voor meer informatie.


 

Een bloemstuk laten maken.

 

Boeket met bloemenVoor een leuk bloemetje op tafel tot een prachtig bruidsboeket.
Wij werken samen met een zeer ervaren bloemist die alles naar uw wens kan maken. Wilt u het eenvoudig of juist heel exclusief; alles is mogelijk!

Prijs op aanvraag

Contact opnemen voor meer informatie. 


 

Exclusief trouwvervoer 

Schoolbus Amerika wit

Schoolbus AmerikaExclusief trouwvervoer zoals vervoersmiddelen als Amerikaanse schoolbussen, Limousines, Old-timers en andere trouwauto’s.

Het ligt natuurlijk voor de hand dat uw trouwdag, jubileum, opening of welk feest dan ook, op rolletjes moet verlopen. Wij spelen daar prima op in als dynamisch en modern vervoersbedrijf met verhuur van zeer exclusieve Engelse Dubbeldekkers, Limousines en Old-timers. Wij Dubbeldekkerbusbeschikken over een zeer ruim assortiment dat o.a. geschikt is voor uw promotie, voor trouwvervoer zoals trouwauto’s, bedrijfsuitstapje met uw collega’s, sportevenement, een braderie of welk feest dan ook. Met de prachtige vervoersmiddelen, trouwvervoer en onze gastvrije chauffeurs van onze (trouw)auto’s en andere vervoersmiddelen steelt u gegarandeerd de show op elk feest.

Prijs op aanvraag.

Contact opnemen voor meer informatie. 

 

 

 

Nieuwsbrief

 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief met leuke acties.
Na aanmelding krijgt u een bevestigingsmail, kijk ook even in de spambox, want geen bevestiging geen nieuwsbrief.
Copyright © Sterk in Partyverhuur 2024

Sterk in Partyverhuur | Dussen | 06 - 51 71 43 64 | Contact opnemen