Pleunesteeg 4, 4271 BG, Dussen 0651714364 info@sterkinpartyverhuur.nl

Review achterlaten voor Sterk in Partyverhuur en Services

Logo sterk in partyverhuurU kunt hier een review achterlaten over uw ervaring met Sterk in Partyverhuur en Partyservice, een reactie wordt zeer gewaardeerd.

Een berichtje achterlaten

Alvast bedankt voor uw reactie.

Wij gaan zorgvuldig om met uw e-mailadres en deze wordt niet gebruikt voor reclamedoeleinde en worden ook niet doorgegeven aan derde.

Lees hieronder de reviews die we hebben mogen ontvangen van onze klanten


Marian
20 mei 2023 22:43

Partyverhuur Sterk had de bar, statafels en -krukken, de inrichting van onze feestruimte en al het drinken verzorgd. Snelle opbouw van alles, ze denken mee, zijn to-the-point en klantvriendelijk.

Oftewel, wij zijn zeer tevreden en kunnen het iedereen aanraden!


Jolanda
11 juli 2022 om 13:03

Wij organiseerden een surprise-BBQ voor onze dochter, die na een half jaar in het buitenland weer thuis kwam. Ons gezelschap bestond voornamelijk uit jongeren.
Wij bestelden complete BBQ-pakketten vlees/vis, een partytent van 8x4 meter, een mobiele tap (met bierfusten), statafels (gekleurde vaten), biertafels met banken, buffettafels en verlichting.
De partytent werd snel en vakkundig in elkaar gezet. De verlichting in de tent werd ook meteen opgehangen. Oh wat was ik blij dat we dat niet zelf hoefden te doen. Zó snel en netjes hadden wij het niet gekund. De overige spullen werden meteen op de aangewezen plek gezet. Als statafels hadden wij de gekleurde vaten gekozen. Deze zijn echt zo leuk en vrolijk, een aanrader.
Het vlees en de vis waren van prima kwaliteit. Ook de hoeveelheid was ruim voldoende.
Mede dankzij Sterk in Partyverhuur was onze BBQ zeer geslaagd.
En de volgende ochtend werden alle spullen weer afgebroken en opgehaald. En heel fijn: de afwas en de vieze BBQ's konden we zo weer mee terug geven!
Bedankt voor de fijne samenwerking!


Maran Staal
18 september 2018 om 11:33

Afgelopen vrijdag 14 september opende Staal Classic Center haar deuren.
Dankzij Sterk Partyverhuur verliep alles perfect tot in detail. Sterk zet zich in voor zijn klanten op een meedenkende en zeer geïnteresseerde manier.
Al het contact verliep soepel en zeer snel, een service die niet alle verhuurbedrijven kunnen brengen. Daarbij werd er zeer goed rekening gehouden met de wensen van de klant en zelf met mijn persoonlijke planning. Van bar tot drank tot meubilair, alles was tot in detail verzorgd!

De firma die haar naam eer aan doet: STERK! in Partyverhuur.

Nogmaals dank en zeker tot de volgende keer!
Groet,

Maran Staal
Staal Classic Center


C.a. vd Kruit
07 Juli 2018 om 15:06

Vorige week waren wij 45 jaar getrouwd en gaven een feestje voor ongeveer 50 personen.
We wilden van alles huren en een goed buffet. Het liefst alles bij 1 zaak.
Wij kwamen uit bij Sterk partyverhuur in Dussen. Nog nooit mee te maken gehad, dus het was een gok.

Nou het was in een woord geweldig. Te beginnen bij het buffet. Alle gasten riepen erover en terecht. Verder de verhuur. Ook dit was prima op de afgesproken tijd. En goede spullen. Wij hadden het verzoek of de koeling nog even mocht blijven staan I.v.m een verjaardag van onze kleindochter. En ook dat kon geregeld worden. De tafels en stoelen mochten ook nog hier blijven. Dat was nog voor niks ook. GEWELDIG STERK.

Oja, en nog hele vriendelijke mensen ook , die alles bezorgden.


Oranjevereniging Juliana te Vuren
16 Mei 2018 om 18:13

Wij hadden onze zeskamp gehuurd via een ander bedrijf en kregen 2 weken voor aanvang het bericht dat dit bedrijf was overgenomen door Sterk in partyverhuur. Dan beginnen je knieën toch even te knikken als je denkt alles geregeld te hebben.

Maar Sterk in partyverhuur doet zijn naam eer aan! Super fijne samenwerking, levering keurig op tijd en ontzettend vriendelijke mannen! Wij hopen volgend jaar weer bij jullie terug te komen!


Familie van der Ven
21 September 2017 om 23:36

Wat zijn wij vol lof over de hartelijke en meedenkende eigenaars van dit bedrijf met professie! We hebben ter gelegenheid van ons 12,5 jarig huwelijk sfeervolle steigerhouten tafels, een koelkast in dezelfde stijl met steigerhouten omlijsting en bijpassende leuke witte stoeltjes gehuurd.

Door familie omstandigheden belden we pas 1 week voor data. Maar dat gaf helemaal niets, alles werd in topsnelheid door Annemarie geregeld. Daar we zelf over een tent, barbeque, en lampjes voor door de tuin (prikkabel) beschikten en daardoor voor ons gevoel geen ''grote klant'' waren was geen enkel punt.

Bij dit bedrijf wordt de klant nog echt als koning behandeld! We mochten zelfs de spullen nog 1 dag langer gebruiken, zodat we ter gelegenheid van 2 verjaardagen in de familie nog een keer konden samenkomen, en dat tegen geen enkele meerprijs! Waar vind je dit nog?!

Onze gasten waren vol lof over de gehuurde spullen! Met mooie bloemen en kaarsen in dezelfde kleurstelling was het een heel leuk geheel geworden. Wij bevelen dit bedrijf dan ook van harte aan en hopen zelf ook nog eens bij ze terug te komen.

Dank voor alles!


Erik en Diane
8 Oktober 2016 om 19:17

Vandaag opening van bruggetjes gehad. Iedereen was enthousiast over de hapjespan en de hapjes. 1 persoon was zelfs helemaal weg van een van de sausjes. Wij zijn vaste klant maar ik denk dat er vandaag wel een paar zijn bijgekomen. Heb alle folders door gegeven. Was dus weer een geslaagd feestje.
Bedankt weer voor de goede service.

Groetjes Erwin en Diane uit Waalwijk.


Buurtvereniging de Axeltjes.
4 Juli 2016 om 21:33

Namens de buurtvereniging willen we jullie meegeven, het was geweldig. Een heerlijk warm en koud buffet, lekker, en genoeg voor iedereen en een goede service vooraf en dat zorgt voor een geslaagde avond. Wij raden jullie bij iedereen aan. Bedankt voor de geslaagde avond namens Buurtvereniging de Axeltjes uit Dussen.


Lianne en Esjar.
15 Juni 2016 om 11:16

Hoi Patrick en Annemarie, via deze weg willen wij jullie nogmaals bedanken voor de goede service en lekkere eten. Mede dankzij jullie hebben wij een topdag / bbq gehad!!!
Mochten wij in de toekomst nog eens een feestje willen geven, komen wij zeker terug bij Sterk In Partyverhuur! Groeten Lianne en Esjar.


Machiel van der Stelt.
14 Juni 2016 om 12:29

Wat willen wij jullie hartelijk bedanken voor de service en adviezen, alles was perfect; de drank, hapjes, partytent en strandbar en toebehoren. Iedereen op het feest heeft ons overladen met complimenten dat het zo gezellig was en er zo mooi uitzag. Dit dus mede dankzij jullie! We gaan nog een aantal foto's sturen om te laten zien hoe het er tijdens het feestje uitzag. Het was top.

Machiel, Kirsten en Marloes (en natuurlijk de jarige job Carin, die met volle teugen heeft genoten).


Geraldine de Winter.
10 Mei 2016 om 23:46.

Op vrijdag 23 april kwam de vrachtwagen voorgereden, 2 vriendelijke mannen hebben alles keurig in de huiskamer en de garage gezet. Alles in handige bakken en die weer in een kooi zodat het gehuurde servies en glaswerk na gebruik weer makkelijk in de bakken in de kooi kon worden gezet. En wat een luxe dat het serviesgoed, glaswerk en bestek weer vuil in de bakken kon! We hadden ronde tafels met mooie blauwe bijpassende stoelen die werkelijk heel goed zaten. De gedekte tafels zagen er heel feestelijk en keurig uit. De op het laatste moment nog aan de bestelling toegevoegde koelkast was ook een juiste keuze, plaats genoeg om niet alleen het eten maar ook de drank koel te houden. Op de afgesproken tijd werd alles op maandagochtend weer opgehaald. Dit is echt Sterk in partyverhuur!, voor mij betekent dat relax een diner voor 26 personen in eigen huiskamer geven!


Diane van Eck.
26 December 2015 om 16:49

Onze kerst is weer prima verlopen mede dankzij jullie goede verzorging van de Gourmet. Alles was heerlijk en ook heerlijk vers maar dat komt natuurlijk ook omdat we het op 1e kerstdag gehaald hebben. Fantastisch gewoon. We zullen zeker vaker terug komen als we weer iets te vieren hebben.


Elis Straver.
11 juli 2015 om 14:35.

Een week geleden hebben wij een feest gegeven, Sterk In Partyverhuur heeft hier iets prachtigs opgebouwd in onze tuin. Wij zijn zeer tevreden en raden Sterk In Partyverhuur ook zeer aan.


Edward en Corine.
20 Juli 2014 om 17:50.

De verzorging van ons 25-jarig huwelijksfeest was prima geregeld. Soepel en vlot, geen verassingen, alle wensen vervuld, nette prijs .
We hadden 2 tenten in de tuin gekoppeld, met (sta)tafels, stoelen, biertap, koelkast, hapjes, dixie, vloer, aankleding, versiering, verlichting en 2 dames in de bediening .
We zullen jullie zeker aanbevelen en waarschijnlijk nog wel eens vragen .
Bedankt voor een top-feestje.


Adrie Huizer- Colijn.
9 Juni 2014 om 9:44.

We hebben bij jullie een bbq besteld, was super.
Heel goed vlees, salades, stokbrood e.d. alles keurig verzorgd en heel lekker.
Er was ruim voldoende, op tjid gebracht, en alles weer keurig opgehaald, heel goede service.
Alles kan vuil mee, iedereen was vol lof.


Colinda Pruissen.
14 Mei 2014 om 19:58.

Pas een feestje gehad, een tent en verschillende andere dingen bij Sterk in Party verhuur gehuurd alles prima verzorgd en op tijd voor herhaling vatbaar.

Nog bedankt groetjes Goof en Colinda.


Cora.
6 November 2013 om 14:07.

Sterk in Partyverhuur heeft ook voor onze tuin een passende, stormbestendige tent kunnen regelen voor ons feest op 2 november. Ook een mooie porseleinen biertap en aantrekkelijke Heineken koelkast met glazen deur, zodat iedereen kon zien dat we alles hadden. Steeds kwamen jullie op de afgesproken tijd en er werd vlot gewerkt. Het eten was bijzonder goed qua prijs/kwaliteit verhouding en erg lekker.
Mochten we weer eens hulp nodig hebben bij een feest dan bellen we jullie weer,
Bedankt voor de goede service!
Ruud en Cora.


Ans v/d Pluijm.
28 Augustus 2013 om 17:30.

Op het laatste moment een feestje geregeld en alles ging perfect! Snel antwoord op de mail, snelle levering en alles van prima kwaliteit!
En niet te vergeten vriendelijke bezorgers. Voor herhaling vatbaar!


Kees van Maastricht.
28 Mei 2013 om 11:33.

Zaterdag 25 mei een bedrijfsbarbecue gehouden bij Itsme in Raamsdonksveer met ongeveer 130 personen.
Via Sterk in Partyservice hebben we de aankleding in een rond het magazijn geregeld, zodat we binnen konden zitten en buiten in een tent konden barbecuen.
Daarnaast hebben zij voor een bar, koelkasten, drank en bediening gezorgd.
Alles keurig volgens afspraak!
Een jong bedrijf dat meedenkt met de klant en de zaakjes goed voor elkaar heeft.
Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar.
Kees van Maastricht.


Erik.
3 Januari 2013 om 21:15.

Pas geleden gaf ik een feestje en de catering/tent opbouwen e.d. werd door Sterk in Partyverhuur verzorgd en is een aanrader voor EENIEDER!!!
De complimenten zijn dan ook voor het enthousiaste team van Sterk in Partyverhuur!!
Mijn devies: “Ga zo door”!!!
Groetjes,
Erik.


Etta Boersma.
28 December 2012 om 20:12.

Het afgelopen jaar hebben wij diverse malen gebruik gemaakt van de diensten van Sterk Partyservice.
Zowel voor privé- als bedrijfsfeestjes (aankleding van de ruimte, totale catering en bediening).
wij zijn zeer gecharmeerd van de persoonlijke aanpak en de professionele werkwijze. Onze gasten hebben ons regelmatig gecomplimenteerd met de plezierige bediening, heerlijke hapjes en uitzonderlijke buffetten.
Sterk aan te bevelen!


René van Rooijen.
27 December 2012 om 12:21.

Sterkinpartyverhuur heeft voor mijn familie op Tweede Kerstdag de catering verzorgd en heeft dit uitstekend gedaan. Het buffet werd keurig op tijd afgeleverd, het was meer dan genoeg en het eten was heel lekker.
De prijs-kwaliteitsverhouding was goed en de service was prima.
René van Rooijen, Dussen.


Hildo van der Steen.
27 December 2012 om 11:12.

Alles keurig geregeld.
Eten is goed en in voldoende hoeveelheid.
Bezorging: keurig aangeleverd en keurig op tijd.
Prima service.


Ed.
24 December 2012 om 13:52.

Wat ontzettend handig! We hadden een etentje en besloten te gourmetten maar hadden geen zin in de stank in huis. Sterk in Partyverhuur kwam een tent zetten, die stond zeer snel. Compleet met stoelen, een heater, een koelkast etc erbij. Ook het vlees was prima geregeld, de gourmetpan en de borden en het bestek werden meegeleverd, en wat ideaal: alles mocht vies weer terug! De volgende dag werd de tent weer netjes op het afgesproken tijdstip afgebroken en alle spullen weer meegenomen! Sterk in Partyverhuur ontzetten bedankt voor de geleverde service!!


Angela.
19 December 2012 om 21:34.

Sterk in partyverhuur,
Bedankt voor de goede service en goede zorgen!
Jullie hebben ons feestje compleet gemaakt !!
Groetjes Angela.


Miranda de Bruijn.
6 December 2012 om 11:31.

Wij hebben al verschillende dingen gekocht en gehuurd bij jullie. O.a. een complete verjaardag met partytent , een zeer handige Coca Cola koelkast ( op alle feestjes die we hebben , verhuist `ie mee !), verlichting en versiering. Heerlijk gebak en hapjes! Glazen etc. Zelfs een lastminute bestelling is super snel geregeld! Kortom: wij zijn dik tevreden!
Groetjes,
Wilbert & Miranda.


Wilt u ook de goede en snelle service van Sterk in Partyverhuur en Partyservice ook eens ervaren dan kunt u contact opnemen voor een bestelling en/of meer informatie, of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maak uw feest compleet met Sterk in Partyverhuur

 Sterk in Partyverhuur
 Pleunesteeg 4
 4271 BG Dussen
 06 - 51 71 43 64
 info@sterkinpartyverhuur.nl
BTWnr: NL002112314B83
KVKnr: 17262157
IBAN: NL66 RBRB 0955 578728