logo 2016 9

 

 

bel ons nu

 

 

 

Submit to Facebook

Verhuur van licht en geluid

 

 

 

We hebben 3 mogelijkheden :
- Kleine set 2 x 1000 watt, enkele topkasten, voor bijvoorbeeld tuinfeestje, LG0006achtergrondmuziek .
- tussenmaat 2 x 2500 watt enkele topkasten + enkele baskasten voor iets grotere feestjes .
- Grote set 2 x 7500 watt dubbele topkasten + dubbele baskasten voor grote feesten [ tot +/- 600 personen ], we kunnen eventueel de tussenmaat set hieraan koppelen voor nog meer vermogen. Met deze set kun je ook zingen MD speler, galm en draadloze zangmicrofoons aanwezig, ook de mogelijkheid dat een artiest bij ons inplugt.
- Bij alle 3 is de mogelijkheid voor een lichtshow en effecten.
- Prijs op aanvraag.

 

Voor een offerte of meer informatie contact opnemen met ons.

Submit to Facebook

Steltlopers

ET steltlopers

 

Prijs op aanvraag.

 

Contact opnemen voor een bestelling en/of meer informatie. 

Submit to Facebook

Schminken 

 

ET schminkKinderen worden in een handomdraai omgetoverd tot prachtige vlinders, wonderschone prinsessen, gevaarlijke tijgers en ga zo maar door… Leuk bij ieder kinderfeest of (kinder)evenement!

Ook voor het maken van ballonbogen en ballonfiguren. Verder kunnen wij glittertattoos plaatsen en diverse workshops verzorgen. Dit alles kan in een bepaald thema.

Indien je nog uitgebreider kennis met ons wil maken dan kunnen wij ook een workshop pruiken maken verzorgen evenals het pimpen van shirts ed. Dit laatste noemen we hotfix.

 

Contact opnemen voor een bestelling en/of meer informatie.

 

 

Submit to Facebook

Inhuren van een goochelaar

ET goochelaar1

 

Maak kennis met de veelzijdigheid van een professioneel goochelaar: een moderne magisch entertainer met klasse, elegantie en stijl. Gegarandeerde kwaliteit! Door jarenlange ervaring weet hij hoe mensen vermaakt moeten worden en hoe elke locatie kan worden voorzien van verbazingwekkende sfeervolle magie

Close-up goochelen

Close-up goochelen is de meest persoonlijke vorm van goochelen. Uw gasten worden getrakteerd op een magische en persoonlijke ervaring. De magie gebeurt vlak onder de neus en is daarom extra onverklaarbaar. Bovendien kunnen de toeschouwers alles van dichtbij zien en vindt de magie vaak zelfs in hun handen plaats.

Ideaal voor o.a. restaurants, bruiloften, bedrijfsfeesten, tuinfeesten, jubilea.

 

Tafel der verwondering

 

De Tafel van verwondering is de perfecte ‘feel good magic act’. Achter een sfeervol ontwikkelde magische tafel geeft Rene een doorlopende, interactieve magische show, waarbij iedereen zo lang mag blijven als hij of zij wil.

Perfect voor bruiloften, bedrijfsfeesten en restaurants. Deze vorm van magie is een echte eye-catcher op ieder evenement.

 

Stand-up

 

Stand up magic wordt vertoond op een podium of centraal punt van uw locatie. Deze show is breed inzetbaar, kan voor een eventuele band vertoond worden en heeft een grote impact omdat het hele publiek deel uitmaakt van de show.

René legt in zijn performance een perfecte balans tussen humor, interactie met het publiek en magie.

 

Kindergoochelen


De tijd vliegt voorbij wanneer René zijn kindershow opvoert. Zowel de kinderen als ET goochelaar2volwassenen zitten op het puntje van hun stoel. Een heerlijk interactieve kindershow vol magie, humor en publieksinteractie.

René bezit de kracht zich in te leven en ad rem in te spelen in de belevingswereld van het kind. Iedereen wordt op een speelse manier intensief bij de voorstelling betrokken.

Het jeugdige publiek is hierdoor vol aandacht en u hebt tijdelijk geen kind meer aan ze!

 

Contact opnemen voor een bestelling en/of meer informatie. 

 

 

 

Nieuwsbrief

 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief met leuke acties.
Na aanmelding krijgt u een bevestigingsmail, kijk ook even in de spambox, want geen bevestiging geen nieuwsbrief.
Copyright © Sterk in Partyverhuur 2023

Sterk in Partyverhuur | Dussen | 06 - 51 71 43 64 | Contact opnemen