Pleunesteeg 4, 4271 BG, Dussen 0651714364 info@sterkinpartyverhuur.nl

Poffertjes bakken

bord met Poffertjes

Geheel verzorgd bij u op locatie; poffertjes door ons gebakken !
Afhankelijk van het aantal personen kunnen wij deze ook uit onze Foodtruck, bakfiets of tuktuk bereiden!
Prijs: op aanvraag


Poffertjesplaat om zelf te bakken

Poffertjesplaat huren

Poffertjesplaat 50 stuks 230 V
Hiermee kunt u zelf op locatie per keer 50 poffertjes bakken.

Prijs: op aanvraag

Wij bieden de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een unieke en heerlijke toevoeging aan hun feestje: een poffertjes kraam of poffertje plaat om zelf te bakken!

Onze poffertjes kraam is een echte eyecatcher op ieder feestje. De kraam wordt geleverd met een professionele bakker die de heerlijkste poffertjes voor uw gasten bereidt. Wij zorgen ervoor dat de kraam geheel naar uw wensen wordt ingericht en aangekleed, zodat deze perfect past bij de sfeer van uw feest. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om de kraam te voorzien van uw eigen bedrijfslogo of gepersonaliseerde boodschap.

Naast de poffertjes kraam bieden wij ook de mogelijkheid om een poffertje plaat te huren. Hiermee kunt u zelf de heerlijkste poffertjes bakken voor uw gasten! De poffertje plaat is gemakkelijk te bedienen en wordt geleverd met alle benodigde accessoires. Wij zorgen ervoor dat de poffertje plaat op tijd bij u wordt bezorgd en weer wordt opgehaald na afloop van uw feestje.

De partyservice van Sterk staat garant voor kwaliteit en service. Wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de organisatie van de poffertjes kraam of poffertje plaat. Wij regelen alles van A tot Z, zodat u kunt genieten van een zorgeloos feestje.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het huren van een poffertjes kraam of poffertje plaat. Wij staan u graag te woord en denken met u mee over de mogelijkheden voor uw feestje!

Maak uw feest compleet met Sterk in Partyverhuur

 Sterk in Partyverhuur
 Pleunesteeg 4
 4271 BG Dussen
 06 - 51 71 43 64
 info@sterkinpartyverhuur.nl
BTWnr: NL002112314B83
KVKnr: 17262157
IBAN: NL66 RBRB 0955 578728