Pleunesteeg 4, 4271 BG, Dussen 0651714364 info@sterkinpartyverhuur.nl

Heerlijke belegde broodjes

Wij bieden een ruime keuze aan heerlijke belegde broodjes voor uw feestje of evenement. Onze broodjes zijn perfect voor een snelle en smakelijke hap tijdens een zakelijke bijeenkomst, verjaardagsfeestje of andere gelegenheid.

Alle prijzen zijn incl.BTW.

Wite broodjes

€ 2,20 p/st

Witte en bruine zachte broodjes met diverse beleg, keuze uit kaas, oude kaas, ham, kipfilet en filet americain.

Witte en bruine broodjes

€ 2,75 p/st

Witte en bruine zachte broodjes met diverse beleg, keuze uit kaas, oude kaas, ham, kipfilet en filet americain, incl. sla, komkommer en tomaat.

Belegde pistoletjes

€ 2,95 p/st

Witte en bruine pistoletjes met diverse beleg, keuze uit kaas, oude kaas, ham, kipfilet en filet americain, incl. sla, komkommer en tomaat.

Witte en bruine broodjes

€ 3,10 p/st

Witte en bruine pistoletjes met salade, keuze uit eiersalade, zalmsalade en tonijnsalade.

 

Onze belegde broodjes zijn altijd vers en bereid met de beste ingrediënten. We hebben een breed assortiment aan broodjes, van zachte witte bolletjes tot knapperige pistolets en meergranen broodjes. Voor elk wat wils dus! Onze broodjes worden belegd met een ruime keuze aan vleeswaren, kaas, groenten en salades, waardoor er voor iedereen iets lekkers tussen zit.

Onze belegde broodjes zijn perfect voor grote en kleine groepen. Of u nu een kleine bijeenkomst hebt of een groot evenement, wij zorgen ervoor dat iedereen voldoende te eten heeft. We bieden ook verschillende pakketten aan, zodat u gemakkelijk en snel de juiste hoeveelheid broodjes kunt bestellen.

Onze partyservice zorgt ervoor dat de belegde broodjes op de juiste tijd en plaats worden geleverd. We nemen alle zorgen uit handen, zodat u zich kunt concentreren op het vieren van een geweldig feestje.

Bestel onze belegde broodjes voor uw volgende feestje en we beloven dat het een succes wordt!

Alle broodjes worden netjes geserveerd op een schaal, geniet van deze heerlijke broodjes.

Maak uw feest compleet met Sterk in Partyverhuur

 Sterk in Partyverhuur
 Pleunesteeg 4
 4271 BG Dussen
 06 - 51 71 43 64
 info@sterkinpartyverhuur.nl
BTWnr: NL002112314B83
KVKnr: 17262157
IBAN: NL66 RBRB 0955 578728